Online mediation

Wij begeleiden u van A tot Z
Online mediation

Bij echtscheidingsconflicten kunnen bij face to face gesprekken de emoties soms hoog oplopen en belemmerend werken om tot oplossingen te komen. Hiervoor biedt Beter Uit Elkaar een oplossing: Online Mediation en wordt er gebruik gemaakt van het internet.

Partijen overleggen via een discussieforum onder leiding van de mediator Gea van Klompenburg en hoeven elkaar dus fysiek niet te ontmoeten.

Online Mediation is met name geschikt voor een ieder die de andere partij niet (meer) in persoon wil ontmoeten of fysieke belemmeringen heeft zich te verplaatsen. Ook kan de keuze op Online Mediation vallen voor degene die voor overleg ver moet reizen of in verband met een drukke agenda moeilijk afspraken kan maken.

Procedure bij Online Mediation:

Via de telefoon of via Skype wordt het eerste contact met de mediator van Beter Uit Elkaar gelegd.

De mediationovereenkomst wordt daarna aan partijen via internet toegezonden. Je vult een uitgebreide vragenlijst via het online programma in. De mediator heeft daarna een goede indruk wat er tussen partijen speelt. Er vindt overleg plaats met elkaar en de mediator via de speciaal voor echtscheidingen beveiligde website en dus in een online omgeving.

Deze vorm van Online Mediation is geen chat, maar elk van de partijen kan op een eigen gekozen tijdstip reageren.

Vervolgens werken jullie met elkaar en de mediator aan de te maken afspraken, welke in het op te stellen echtscheidingsconvenant worden vastgelegd.

Ben je gewend om met internet en e-mail te werken maar geen persoonlijke en/of emotionele ontmoeting wilt, is Online Mediation de aangewezen weg via de mediator van Beter Uit Elkaar.

Bent u geïnteresseerd in wat Beter Uit Elkaar voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in wat Beter Uit Elkaar voor u kan betekenen?

MEDIATION BETER UIT ELKAAR

Gea van Klompenburg
Familie en Rechtbankmediator

Jan van Nassaupark 21
3844 BM Harderwijk

T 0341 454345  / 06 29165027
info@beteruitelkaar.nl

Share This