Over ons

Gea van Klompenburg

Gea van Klompenburg

Familie en Rechtbankmediator

‘Het doel van mediation is dat beide partijen uiteindelijk tevreden en zonder ruzie verder kunnen; zeker als het om een echtscheiding met kinderen gaat. Als mensen met mij in gesprek gaan, hebben zij de intentie om er samen uit te komen. Ik help hen om de juiste afspraken te maken. Afspraken die prettig zijn voor alle betrokkenen; nu en in de toekomst.’

Ik leg de gemaakte afspraken bij gehuwden in een convenant vast of maak een ontbindingsovereenkomst voor de samenwoners.

Beter Uit Elkaar verzorgt het alimentatierekenen en maakt het (verplichte) ouderschapsplan op voor als er minderjarige kinderen zijn. De advocaat waarmee wordt samengewerkt regelt het gemeenschappelijk verzoek tot echtscheiding bij de Rechtbank.

 

  • Echtscheidingen 80% 80%
  • Ouderschapsplannen 60% 60%
  • Online mediation 50% 50%
  • Buurtconflict 40% 40%
  • Familieconflict 40% 40%
  • Alimentatie 85% 85%

Beter Uit Elkaar is een initiatief van Gea van Klompenburg. Gea heeft twintig jaar als hypotheekadviseur bij De Hypotheekshop gewerkt en derhalve veel ervaring op het gebied van aan- en verkoop van woningen, hypotheken, aanverwante verzekeringen en pensioenen. In deze tijd kwam zij al veel in aanraking met de praktische vragen die bij een echtscheiding of het beëindigen van samenleven komen kijken.

Dit was dan ook haar persoonlijke motivatie om in 2008 te starten met de opleiding tot registermediator. Hierna volgde snel de specialisatie echtscheiding en heeft zij kennis opgedaan over autisme. Begin 2009 startte Gea ‘Beter Uit Elkaar’, het bureau dat zich richt op de praktische en emotionele aspecten van conflictbemiddeling.

Medio 2011 volgde als professionele familie/echtscheidingsmediator de inschrijving bij de Raad voor de Rechtsbijstand voor gesubsidieerde Mediation en sindsdien is zij werkzaam als Rechtbankmediator. Ook het juridisch loket verwijst regelmatig zaken door. In 2013 volgde de opleiding KIES (Kinderen In Echtscheiding Situatie)- omgangsbegeleider, terwijl Gea medio 2014 is gestart met de Masteropleiding Mediation bij de Netherlands Business Academy (titel MME).

 

Share This