Familieconflict

Wij begeleiden u van A tot Z
Familieconflict … 

Dan is Beter Uit Elkaar uw mediator hiervoor

Familieconflicten kunnen ontstaan om tal van redenen. Het conflict kan te maken hebben met een erfenis, een nalatenschap, het familiebedrijf of een familieruzie over een ander belangrijk onderwerp; er zijn veel verschillende aanleidingen voor deze conflicten. Niet zelden dragen miscommunicatie en verschillende inzichten bij aan de escalatie van een dergelijk conflict. Bijna altijd gaat een familieconflict gepaard met emoties, onbegrip en wantrouwen naar elkaar. Ook gebrek aan objectiviteit is vaak een boosdoener. Zonde, want vrijwel iedereen mist uiteindelijk het contact met broer, zus, vader, moeder, oom of tante.

Beter uit elkaar

De bemiddelaar van Beter Uit Elkaar staat neutraal in het familieconflict en kan daardoor de partijen bij elkaar brengen. Door te luisteren naar ieders kant van het verhaal en samen met de betrokkenen hun wensen op papier te zetten, brengt de bemiddelaar orde en rust in het conflict en kunnen de familieleden na afloop beter met elkaar verder.

Door elkaars belangen te respecteren, de problemen bespreekbaar te maken door middel van Mediation, wordt aan een gezamenlijke oplossing gewerkt van het familieconflict en kan voor in de toekomst weer in alle harmonie met elkaar worden omgegaan. Emoties komen tot rust, onbegrip gaat over in begrip en wantrouwen in vertrouwen.

Bent u geïnteresseerd in wat Beter Uit Elkaar bij een familieconflict voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in wat Beter Uit Elkaar voor u kan betekenen?

MEDIATION BETER UIT ELKAAR

Gea van Klompenburg
Familie en Rechtbankmediator

Jan van Nassaupark 21
3844 BM Harderwijk

T 0341 454345  / 06 29165027
info@beteruitelkaar.nl

Share This