Klanten vertellen

Wat zeggen onze cliënten over ons...
Bedankt Gea voor je fijne, deskundige hulp. 
 
 
G. V. te N.

Als je voor het eerst in je leven gaat scheiden, is dit een nieuwe weg die je niet kent, dus ging ik er blanco in, zonder al teveel verwachtingen, maar wel wetende dat ik vertrouwen moest hebben in Gea als professional. 
 
 
Anoniem

Gea is een prettige gesprekspartner. Zij weet op de juiste momenten de juiste snaar te raken. Gea heeft er voor gezorgd dat onze scheiding heftig begon, maar uit eindelijk rustig is geworden en is verlopen. Ik heb Gea al aangeprezen bij anderen.
Anoniem

Gea heeft ons zeer goed en deskundig geholpen, we zijn uiteindelijk blij met het resultaat en de afwikkeling, zodat wij beiden weer verder kunnen met ons leven. 

Anoniem

Ik wil je hartelijk danken voor al je inzet. Je hebt het mogelijk gemaakt om ons een nieuwe start te geven, daar ben ik je erg dankbaar voor. 

 

Anoniem

Gea heeft ons op een zeer professionele en prettige manier geholpen bij onze scheiding. D.m.v. een duidelijk stappenplan wisten wij precies welke zaken er geregeld moesten worden. Dit gaf rust in de moeilijke periode waar we doorheen moesten. Ik kan het iedereen aanraden om een mediator in te schakelen, zeker als er kinderen in het spel zijn.  

 

E.D. te Harderwijk

We hebben allebei een goed gevoel aan het traject overgehouden. Ga zo door! Als het nodig is zullen we je bij anderen aanbevelen

 

J.B. en C.B.

Onze relatie is over, maar als ouders is er nog een toekomst. Gea heeft ons met onze scheiding kundig geholpen.

Anoniem

Gea heeft ons ontzettend goed geholpen. Je weet niet heel goed wat je kan verwachten. Maar het is allemaal heel fijn verlopen.

 

J.D. te H.

De reden om te kiezen voor deze vorm van begeleiding van de scheiding waren mijn kinderen en mijn eigen diagnose autisme, Syndroom van Asperger. Ondanks dat het de scheiding niet heeft kunnen afwenden, ben ik zeer tevreden over de inzet en begeleiding.

Anoniem

Op voorstel van de rechter en wens van mijn partner is er voor mediation gekozen. Mediator Gea was deskundig, gemoedelijk en rustgevend aanwezig.

Anoniem

Erg fijn en meedenkend in de situatie. Niet oordelend, maar de opties van beide kanten bekijken en bespreken. Geeft in het begin duidelijk aan wat haar mogelijkheden zijn en past zich aan aan de situatie. In het begin van de echtscheiding wisten we totaal niet wat ons te wachten stond en waar we allemaal aan moesten denken. Maar Gea geeft gelijk duidelijke structuur aan en zo weet je precies wat je te wachten staat en waar je aan moet denken. Dankzij de oplettendheid en het echt inleven in de situatie kwam Gea met een voorstel waardoor we gelukkig ons huis niet in de verkoop hoefden te zetten! Hier zijn we haar erg dankbaar voor!

A & F

Ik ben zeer tevreden! Gea is een mensen mens, heel deskundig en bekwaam in haar vak. Doet wat ze zegt en zegt wat ze doet, daarom heel betrouwbaar.
 
 
 
 
Anoniem

Erg prettig dat ze bereid was beide kanten mee te nemen. Uit ervaring van sociale omgeving hoor ik vaak verhalen dat je als man in deze situatie al met 2-0 achter staat. Complimenten voor haar manier van werken en we zijn er beiden tevreden uitgekomen.

 
Anoniem

Ik wil je nogmaals bedanken voor het gesprek. Ik zat er behoorlijk tegenop te kijken, maar merk wel een bepaalde harmonie als we met je in gesprek zijn.

Mijn dank hiervoor.

Anoniem

Mediator werkte gewoon correct en snel.

Anoniem

Ik ben tevreden over het hele traject. Zou het anderen in mijn omgeving zeker aanraden.

Anoniem

Wij wilden liever geen advocaten in verband met getouwtrek. De wens was om in goed overleg alles te bespreken. Er was geen ‘ probleem’ het was alleen zaak om ons door de echtscheidingsprocedure en het convenant heen te loodsen. Dit is prima verlopen. Dank voor de hulp en het meedenken!

Anoniem

Het doel van de mediation was om een groot conflict omtrent ons kind te voorkomen en dat is gelukt!

Anoniem

Wij kozen voor mediation omdat we in goede verstandhouding uit elkaar wilden gaan, maar ook omdat we geholpen wilden worden met praktische zaken. Gea gaf een goede begeleiding, met veel praktische tips. Zij stelde zich onafhankelijk op en had voldoende aandacht ook voor wat het met ons afzonderlijk deed.

Anoniem

Geen opmerkingen/suggesties ter verbetering. Je werkwijze en manier van communiceren heb ik als heel prettig ervaren. Je bent deskundig zonder de erbij behorende emoties uit het oog te verliezen. Enorm gewaardeerd!

Anoniem

De mediator was op veel vlakken deskundig genoeg en had ook aandacht voor de verdrietige punten.

Anoniem

Vanuit de ervaring van de mediator kwamen zaken aan bod waaraan je zelf niet aan denkt. Alles werd duidelijk uitgelegd en de gesprekken waren zakelijk maar vonden plaats in een ontspannen sfeer.

Anoniem

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in wat Beter Uit Elkaar voor u kan betekenen?

MEDIATION BETER UIT ELKAAR

Gea van Klompenburg
Familie en Rechtbankmediator

Jan van Nassaupark 21
3844 BM Harderwijk

T 0341 454345  / 06 29165027
info@beteruitelkaar.nl

Share This